Blog


24 augustus 2020
www.marloessahin.nl & www.komvierhetleven.nl 
(Rufi van Rooij) organiseren gezamenlijk als www.eenontmoeting.nl workshops in de bieb!

Je kent ze vast wel die verhalen van je vader of moeder, oma, tante. Je zou van alle verhalen wel een boek willen maken. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

www.eenontmoeting.nl

Workshops in de bieb van Hengelo en Oldenzaal dit najaar!

In deze workshops leer je hoe je dat kan aanpakken. Hoe zorg je ervoor dat al die verhalen op papier komen? Wat vraag je? Hoe schrijf je alles begrijpelijk voor iedereen met wie je de verhalen wil delen? Welke foto’s / beelden zijn interessant? Want ook het beeldmateriaal vertelt een verhaal. Welke foto’s vertellen het verhaal ook, versterken het, of geven juist een knipoog ? Zijn alle foto’s eigenlijk geschikt om op te nemen in het boek dat je wil maken?

Rufi van Rooij (schrijfster) en Marloes Sahin (fotografe) maken via hun project #eenontmoeting boeken over mensen, families, clubs. Ze delen graag hun kennis en ervaring met je in een aantal workshops. Omdat het om heel persoonlijke verhalen kan gaan, wordt er gewerkt met kleinere groepen.

Aanmelden: via eenontmoeting@gmail.com. De workshop is voor de hele familie en bestaat uit drie bijeenkomsten. Het kost €60 per persoon.

In Hengelo zijn de data:  donderdag 22 oktober, 29 oktober en 5 november.

In Oldenzaal: zaterdag 3 oktober, 24 oktober en 7 november.

Meer info en opgave: zie de websites van bibliotheek van Hengelo of die van Oldenzaal. Of mail naar: eenontmoeting@gmail.com

Back to top