Trainingen ‘Jongens in hun kracht’:

Er is weer plek! 

Er is weer plek voor 2 kinderen en/of hun ouders. Tijdstippen op afspraak. Wil je meer weten? Bel of mail me gerust. tel: 06-10544119 of mail: rufi@komvierhetleven.nl

Ouder-kindtrainingen

Gaat het thuis moeizaam? Zijn er vaak conflicten of begrijpen jullie elkaar niet goed? Dan kan ‘Jongens in hun kracht” jullie heel goed helpen! Juist door de samen te bewegen leer je jezelf en de ander heel goed kennen en begrijpen. 

Jongeren

Zit je vast met je gedachten? Krijg je veel commentaar op je gedrag? Heb je last van druk/ stress? Weet je het even ook allemaal niet meer? Ik nodig je van harte uit om in beweging te komen! Daar heb je wel een beetje lef voor nodig; en wellicht lijkt het je superstom of veel te spannend… Ik daag je uit! Je zult zien dat juist bewegen – en niet zoveel praten- jou een stap verder gaat brengen.

Volwassenen

“Ik, bewegen? oefeningen? En dat gaat mij helpen???” Ik kan me heel goed voorstellen dat je deze gedachten hebt. Het waren mijn eigen gedachten. Enne: juist op ontspannen wijze in beweging komen heeft mij veel gebracht! Lol in het bewegen. Bewuster zijn van mijn vaste patronen. Beter weten wie ik ben, wat ik wil, wat ik nodig heb. Rust.

Je bent van harte welkom !

Investering

Ik vind het best wel lastig om geld te vragen voor zoiets moois! Maar hé, daarmee kan ik dan weer mijn scholing betalen, mijn praktijkruimte huren. Vanuit mijn hart kan ik je zeggen dat je de kosten echt kunt zien als een investering in jezelf, waar je de rest van je leven plezier van hebt. 

Ik vraag 60 euro voor maximaal 1,5 uur. Soms duurt een training wat korter, soms wat langer. Afhankelijk van wat we aan het ontdekken zijn. Soms is een half uur genoeg. Soms heb je echt wat langer nodig om tot jouw ontdekking van die training te komen. 

De eerste kennismaking, inclusief training is gratis. Besluit je dan bij mij te komen trainen – wat ik ontzettend tof zou vinden!- dan maken we heldere afspraken. Die afspraken gaan over:

Wil je eerst eens meer weten? Vul het contactformulier in (klik hier) of bel: 06 10 54 41 19

 

Back to top