Wat is ‘Jongens in hun Kracht’?

Jongens in hun Kracht is een alomvattend trainingsprogramma. Uh, watte?!

‘Jongens in hun Kracht’ bestaat uit eenvoudige lichamelijke oefeningen, die je laten ervaren hoe jij handelt, hoe jij in bepaalde situaties doet. Ze maken je bewust van jouw lijf en via die bewustwording kom je in verbinding met jouw kern. Je leert jezelf kennen en vertrouwen. Je leert de zachte, maar o zo sterke kracht kennen die binnen in je zit (ja, ook in jou!). Zo kun je anders gaan handelen, patronen doorbreken en bewust kiezen voor wie je werkelijk bent.

Waarom zou je ‘Jongens in hun Kracht’ training moeten gaan doen?

Een individuele ‘Jongens in hun Kracht’ training is fijn als je niet zo goed weet wat er aan de hand is of als je niet zo goed kunt verwoorden wat je nu eigenlijk echt bezighoudt, belemmert, dwarszit. De oefeningen helpen je uit je hoofd te komen en te gaan ervaren en te ontwikkelen, zoals jouw zelfvertrouwen, veerkracht en weerbaarheid, het aangeven van jouw grenzen of het ontladen van prikkels, energie, stress.

De trainingen zijn ook erg geschikt voor gezinnen; om elkaar én jezelf beter te leren begrijpen, gedragspatronen te doorbreken. Voor kinderen en jongeren die vastlopen met hun gedrag; zich geïsoleerd voelen.

Het trainingsprogramma ‘Jongens in hun Kracht’ was in eerste instantie bedoeld voor jongens. Met name om hen te helpen hoe om te gaan met hun energie en hen bewust te maken dat je kunt handelen vanuit zachte kracht. Maar al snel was duidelijk dat het trainingsprogramma ‘Jongens in hun Kracht’ voor iedereen werkt.

Meer informatie

Je wilt je aanmelden voor een individuele training of je zoekt een gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coach bij jou in de buurt? Wil je meer weten over Jongens in hun Kracht? Kijk ook bij de knop Actueel op de site!

Kijk eens op www.jongensinhunkracht.com of bel of mail me: tel: 06-10544119 of info@komvierhetleven.nl

Back to top