Wat is ‘Jongens in hun Kracht’?

Jongens in hun Kracht is een alomvattend trainingsprogramma. Uh, watte?! ‘Jongens in hun Kracht’ nodigt je uit fysiek, emotioneel en mentaal in beweging te komen. De eenvoudige bewegingsoefeningen geven je inzicht in hoe je in bepaalde situaties handelt, reageert. Ze brengen je direct in verbinding met je lichaam. Je wordt je bewust van jezelf. Je energie gaat weer stromen en je leert letterlijk hoe je krachtig kunt blijven staan met beide voeten op de grond. Dit fundament is de basis voor een verdere ontwikkeling in het ontdekken van je eigen kracht. In verbinding met je buik en hart ga je ontdekken wie je werkelijk bent van binnen.

Of, zoals Gerbrand Martini- de ontwikkelaar van Jongens in hun Kracht- zegt: “je wordt lichaamsbewust. En daar zit de sleutel. Lichaamsbewustzijn laat je voelen wat er binnen in jou gebeurt; wat je doet, wat je reacties zijn. Je leert je zelf kennen en je leert te vertrouwen op je eigen kracht. Je zult ontdekken dat deze kracht zacht is, maar enorm sterk. Zo kun je patronen gaan doorbreken en bewust gaan kiezen voor wie je werkelijk bent.”

Het trainingsprogramma ‘Jongens in hun Kracht’ gaat ervan uit dat ieder mens uniek is. Iedereen heeft een eigen unieke vorm, eigen kwaliteiten; een eigen routeplanner. De eenvoudige oefeningen vmaken zichtbaar én doen je ervaren hoe die van jou eruit zien. Hoe jij echt bent. Enne.. hoe we echt zijn, dat zijn we echt vaak vergeten door allerlei dingen die er in ons leven gebeuren, allerlei invloeden van buitenaf. Vaak zeggen we dan ‘ik ben mezelf kwijt geraakt’. Vaak heb je dan te kampen met fysieke, emotionele én mentale gevolgen.

Waarom zou je ‘Jongens in hun Kracht’ training moeten gaan doen?

Een individuele ‘Jongens in hun Kracht’ training kan je bijvoorbeeld helpen bij het ontwikkelen en vergroten van je zelfvertrouwen; het aangeven van jouw eigen grenzen. Bij het ontladen van energie én om je weerbaarder te maken. Verder kun je in een individuele training leren hoe je jezelf kunt ontspannen en uit je hoofd te komen. Ikzelf zet ‘Jongens in hun Kracht’ in bij mensen die kampen met rouw en verlies; met zingevingsvragen. Bij kinderen met vormen van autisme en ADHD. Kinderen die gepest worden.

Het trainingsprogramma ‘Jongens in hun Kracht’ was in eerste instantie bedoeld voor jongens. Met name om hen te helpen hoe om te gaan met hun energie en hen bewust te maken dat je kunt bewegen vanuit zachte kracht. Gaandeweg ontdekte Gerbrand dat dit het trainingsprogramma ‘Jongens in hun Kracht’ voor iedereen werkt. Voor jongens, meisjes en volwassenen.

Meer informatie

Je wilt je aanmelden voor een individuele training of je zoekt een gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coach bij jou in de buurt? Wil je meer weten over Jongens in hun Kracht?

Kijk eens op www.jongensinhunkracht.com of bel of mail me: tel: 06-10544119 of info@komvierhetleven.nl

Back to top